Са Милом или без Мила, не дозвољавају америчка амбасада и остали извањци који управљају збивањима у њиховој мало монтенгринској колонији било који сценарио који није по њиховој вољи – каже за nacionalist.rs Бошко Вукићевић, лидер покрета „Слобода народу“.

-Заправо, њихова основна делатност последњих година у Мрчогори огледала се у фанатичном супротстављању јачању антисистемске алтернативе. Страни фактор је координисао рад многобројних НВО чији је основни посао био да се не баве својим послом, већ да константно збуњују народ и одвраћај га од политике отпора. Истовремено, западњаци су учествовали у стварању неколико системских, кобајаги опозиционих странака, а уствари у перспективи подједнако корисних извођача радова за њихове интересе – каже Вукићевић.

То су странке без боје, мириса И укуса, без јасно дефинисаних ставова о кључним питањима, које не смеју писнути о војној окупацији земље од стране НАТО злочинаца, али које знају и те како да се раскокодачу о темама које су им дозвољене до стране извањаца, па том причом заводе збуњени и пацификовани народ – каже Вукићевић.

Он наглашава да и даље верује да је могуће покренути масе антисистемском причом и борбом, као И да “није могуће да од онаквих чојских и јуначких предака добијаом искључиво потомке који су пасивни, млаки или никакви. Даћемо све од себе да то покретање учинимо” – закључује Вукићевић.

НАЦИОНАЛИСТ