11. 11. 2017. / nacionalist.rs

БЕОГРАД ЋЕ БИТИ ПРЕЛЕП: Снимак нове пешачке зоне у Београду!

Градски менаџер Горан Весић објавио је на свом Фејсбук профилу снимак нове пешачке зоне у Београду урађен дроном и то заиста изгледа – спектакуларно!

printscreen

– Гради се нова пешачка зона у улицама Краља Петра, Цара Лазара, Николе Спасића и Грачаничкој. Последње три године град Београд је добио преко 20 хиљада метара квадратних у новим пешачким зонама – написао је Весић уз снимак и додао:

– Ако томе додамо преко 180 нових фасада, реконструкцију гараже на Обилићевом венцу и изградњу нових гаража на Студентском тргу, тргу Републике, на Косанчићевом венцу и у Влајковићевој, јасно је да центар Београда постаје боље место за живот.

Погледајте екслузивни снимак нове пешачке зоне снимљен дроном…

Нова пешачка зона

Гради се нова пешачка зона у улицама Краља Петра, Цара Лазара, Николе Спасића и Грачаничкој. Последње три године град Београд је добио преко 20 хиљада метара квадратних у новим пешачким зонама. Ако томе додамо преко 180 нових фасада, реконструкцију гараже на Обилићевом венцу и изградњу нових гаража на Студентском тргу, тргу Републике, на Косанчићевом венцу и у Влајковићевој јасно је да центар Београда постоје боље место за живот. Погледајте екслузивни снимак нове пешачке зоне снимљен дроном…

Posted by Горан Весић on Saturday, November 11, 2017

Извор: informer.rsloading...