Чини се да се све више европских друштава буди, као и да су све присутнији и утицајнији националистички и патриотски покрети, пре свега у Француској, Аустрији, Италији, а онда и низу других држава. Можемо ли очекивати ослобађање Европе од терора либерализма и шта је главна препрека у том процесу?

Па, Господ чини чуда, па зато не могу рећи не, али такође не могу рећи ни да, зато што у реалности не постоји могућности да Западна Европа буде спашена. Такозване националистичке снаге су толико уплашиле либералну елиту, али су генерал мекане, “смотане” и либерали немају разлога за биргу: они немју јасну политику или вољу да раде ствари које је неопходно урадити да се поништи демографска катастрофа почињена Западу. Такође је немогуће да било која западна држава дозволи да на изборима победи партија који ћа рећи истину и понудити политику која би могла променити ситуацију.Комбинација контрацепције, абортуса, економског притиска изазваног глобализацијом, промоцијом педеризма и либералног хедонизма већ нас је гурнуло низ степенице ка популационом колапсу и нема повратка. У наредних двадесетек година, Европа ће умирати све до мере која није виђена од четрнаестог века. На жалост, оваква ситуација је и у Србији и већини источне Европе, али ви макер због деценија економског и друштвеног хаоса, можете преживети ову “демографску зиму”. За запад је, бојим се, готово. Најбоље чему се можемо надати од ових популистичких странака чији рејтинг расте је да ће обогаљати политичке елите и онемогућити њихове очајничке потезе, потезе умирућег система да уништи Русију и Кину. Ако Европа и Хришћанство планирају да имају будућност, бакља наше цивилизације мора бити узета и пренета из словенских народа генерално, односно Русије посебно. Рим ће опет бити “збачен” од варвара. Западне нације ће опет устати једног дана, баш као што је Балкан повратио слободу након дугачке борбе против Отоманске империје. Али, то неће бити за наших живота и неће бити без “Трећег Рима”.

Када причамо о Србији, један од најзначајних аспекта наше недавне историје, јесте “проблем” Косова. Која су ваша очекивања поводом тог питања?

Овде су посреди два главна фактора. Пре свега, геополитички – енглеско, ционистичко, трансатлантистичке елите знају да је Србија традиционално блиска Србији, па су искористили слабост Руса под њиховим марионета и нанели тежак ударац Србији. Чињеница је и да су као “бонус” видели могућност да формирају нарко-џихадистичку државу у срцу Европе, јер је јасно да америчка “дубока држава” види исламску везу са имиграцијом из земаља трећег света као могућност да створи нестабилну ситуацију у Европи коју може детонирати, баш као онда у бившој Југославији, било када, уколико Европа одлучи да одбаци њихову хегемонију Други је идеологија И антагонизам либерала/Запада под утицај Талмуда према свима облицима европског и хришћанског идентитета. Весли Кларк је све то сабрао у једно, када је, оправдавајући бомбардовање Србије, рекао “нема места у модерној европи за етнички чисту државу”. Другим речима, свака нација у Европи, мора бити изложена политичкој, етничкој и културној дезинтеграцији, или ће бити бомбардована.

Недавно су вас напали бројни либерали из Србије. Да ли мислите да су се сами досетили да вас нападну, или су они просто “пешадија” у једној већој и комплекснијој кампањи, чије архитекте долазе из иностранства? Зашто вас се толико боје?

Истражио сам групе које су лансиране овај смешан напад и нема никакве сумње да су то једноставно производи Џорџа Сороша и америчке дубоке државе, у коју укључујем и британске пудлице. Мислим да је изузетно да је важно да размотримо још неке детаље око њиховог финансирања и агенде: прелако је постати опседнут Сорошем и његов ултралевичарским ратом против европског идентитета и Хришћанства, а такви потези скрећу пажњу са чињеницу да англо-ционисти и трансатлантске елите чине мрачно срце овог пројекта, као што њихови савезници вехабије то раде у Сирији и Ирану. Они су веома узбуђени око чињенице да Хришћани и патриоте користе социјалне мреже тако ефикасно, поготово што сам лично радио са сваким тимом, који је преко те технологије, имао битан утицај ин а Брегзит и на Трампову победу, иако је Трамп далеко од идеално. Раде веома напорно да цензуришу Интернет и поврате контролу над технологијима које контролишу мишљење, али су данас рањиивији него у прошлости.

Да ли је могуће да самостални националистички и патриотски портал, попут нашег, као и социјалне мреже, парирају великој медијској машинерији која је потпуно у контроли либерала и њихових инструмената (ЦИА, МИ5, МИ6 и остали)?

То је већ учињено, а оно што је произведено, направило је велике шокове попут Брегзита и Трампа. Читава хистерија око “Лажних новости” од тада су само покушаји елита и старих медијских гиганата да узврате удараца и узврате и политичку моћ и моћ да имају кербере на вратима информација од којих живе њихови послови. Претпостављам да ће на крају успети да поврате контролу над постојећим друштвеним мрежама, од којих је већина све више цензурисана сваки дан. Али, у том процесу, гурнуће незанемарљиву већину дисидената ка алтернативним платформама, што ће повећати подељености друштва и подстћи даљу радикализацију. Ако буде потребних улагања и политичке воље да се Вконтакти претворе у нови Фејсбук за запад, читава игра ће се променити. На жалост, као са РТ, огромна и значајна оружја меке моћи су остављена у рукама руских либерала или људи без политичке визије и осећаја за бизнис. Наравно, то се још може променити, али тренутно нема знакова који то најављују. Уколико желе да победе старе либералне и елите концепте, националисти ће морати да раде озбиљније, теже и са више информација.

Шта мислите о Путину и из вашег угла, може ли он бити наредни лидер слободне Европе?

Мислим, иако Путин није у потпуности националиста, да ће га историја памтити као једну од најупечатљивијих личности и лидера комплетног модерног доба. Он, и већа сила Русије, за коју је он и лидер и симбол, направила је истински преокрет у међународним околностима и уздрмала сцену међу великим нацијама. Он није савршен, његова одлука да пусти Медведа низ воду и дозволи НАТО-у да уништи Либију је необјашњива, али се искупио спашавајући Сирију и дајући англо-ционистичко-вехабијској алијанси разбијен нос какав непамте у историји. Нема забуне око тога! Исто се може рећи и за оно шта је Русија пословично оптуживана од Запада, а у чему је заправо веома спора – грађење и коришћење меке моћи како би помогла пријатељима широм света. Обојене револуције не смеју бити једнострана улица! Путин је већ, чињеничн, лидер не само слободне Европе, већ слободног света, јер расте део оних који одбијају ароганцију и корупцију Вашингтона и Вол Стрита и њхов једностран поглед. Слободна Европа добија облике у Висеград4 блоку, који добија улогу “Антибриселског центра”, баш као што је Москва “антивашингтонски центар”. Његова кључна улога је у поновној “хришћанизацији” Русији која га чини могућношћу да буде лидер хришћанског света, титулом коју је папа изгубио, али се то не може десити ако Русија наставити да убија будућих генерација кроз абортусе који се дешавају сваке године. На Путину је да успостави огромне реформе које ће забранити аборутсе и помоћи младим Русима да могу да издржавају дете које желе. То би био ударац кој иби запечатио пут опоравка Русије и учинио је нацијом која, у моралном смислу, чини хришћанску суперсилу и бранитељом вере двадесет и првог века. Сви треба да се молимо да се то догоди!

НАЦИОНАЛИСТ