Посланица руске владајуће партије „Уједињена Русија“, Ана Кувичка, објавила је снимак у којем деца из руског Волгограда пуна ентузијазма певају о спремности да се „боре до последње битке“ за „ујка Вову“, мислећи на руског председника Владимира Путина…

Деца певају Путину (Фото: Јутјуб)

Мали војни кадети дају реч да ће задржати свој положај на Криму, али и да ће да поврате Аљаску од САД (Русија је продала САД 1867. за 7,2 милиона долара).

На снимку се налази и поменута посланица Кувичка, која пева заједно са младим полицијским кадетима, који имају мање од 10 година и долазе из Волгограда. Текст за песму написао је, наводно, таксиста из Московске области, Вјачеслав Антонов.

These Russian Cadets Are Willing To Fight And Die For Putin

Russian official: these kids are ready to die for Putin.

Posted by Vocativ on Wednesday, November 29, 2017

Ана Кувичка је снимак допунила сликама из иностранства и очигледно је имала намеру да прикаже хаос који влада у земаљама света, које су „лишене председника“.

Кадети певају о стварима и конфликтима широм света, а упозоравају и да се не откривају никакве слабости власти.

– Ако нас командант позива на нашу последњу битку, ми смо с вама, ујка Вово – певају кадети у песми.

У позадини, док деца певају у студију, види се меморијални комплекс у Волгограду, који означава кључну битку за тадашњи Стаљинград током Другог светског рата.

– Текст песме говори о тешким дипломатским односима на међународној арени, у којој се Русија показала непоколебљивом и упорно подржава свој вектор развоја упркос притиску. Штавише, деца инспирисана примером Крима, надају се поновном уједињењу других изворно руских територија. Сада имају и друге, не мање озбиљне изазове пред њима. Али они ће дефинитивно успети и победити – рекла је руска посланица Кувичка.

Извор: espreso.rs