Поводом напада од стране активиста иницијативе „Не да(ви)мо Београд“ огласило се удружење удружење „Патку дај тати“, њихово саопштење преносимо у целости.

Поводом напада на наше удружење од стране активиста иницијативе „Не да(ви)мо Београд“, имамо обавезу да обавестимо јавност, да се ми не бавимо исписивањем графита нигде у Београду, поготову не на бесмисленој изложби, која показује колика је заправо цензура у Србији.

Предпостављамо да су је сами себи ишарали, да би скренули пажњу на себе и своје глупости којима замарају грађане свакога дана. Увек смо им транспарентно и у лице поручивали Патку дај тати! Не плашимо се ни њих, ни њихових страних послодаваца, који их плаћају да направе хаос у нашој земљи.

Јасна нам је њихова нервоза јер последњих месеци нису напунили ни три месне заједнице, а ко зна шта су обећавали својим послодавцима, док су узимали милионске износе. Више пута смо упозоравали јавност у Србији, да је ова појава својим деловањем направила хаос широм света, а што се Србије тиче и нас самих, можете само да „ПАТКУ ДАТЕ ТАТИ!“

Извор: govorisrbija.rs

Advertisements