Одговор Фатмиру Љимају, тзв. заменику премијера лажне државе Косово

БЕЗ ПРИЗНАЊА СРБИЈЕ КОСОВО НИКАДА НЕ МОЖЕ БИТИ ДРЖАВА

Ми, Удружење породица киднапованих и убијених на Косову и Метохији „КОСМЕТСКЕ ЖРТВЕ“,  као највећи губитници,  којима су  најближи чланови породица отети, убијени, масакрирани, а наши животи протерани, остављени без домова, имовине, радних места, са правом можемо да се огласимо и дамо одговор Фатмиру Љимају, вођи терористичко-злочиначке „ОВК“, оснивачу логора за Србе и Албанце у Ликовцу, Лапушнику, Клечки.

Изненађује нас његово питање постављено јавности „под којим условима би Србија била спремна да призна Косово“.

Сигурни смо да одговор зна, али ћемо га још једном ми породице жртава подсетити:

 Ако је уопште могуће да Србија и призна ту вашу лажну „ОВК“-Нато државу Косово, десиће се тек када:

  • Специјални суд за злочине осуди Вас, Харадинаја, Тачија, Весељија, Чекуа, по командној  одговорности, као вође терористичко-злочиначке „ОВК“, због злочина над Србима, Горанцима, Ромима, Албанцима, по истом Закону по коме је Хашки трибунал осудио све српске генерале због наводних злочина над Албанцима.
  • Безбедност Срба, како оних који живе на Косову и Метохији, тако и нас прогнаних који чекамо да се вратимо на своја вековна огњишта буде загарантована од стране КФОР-а, УНМИК-а, ЕУЛЕКС-а.    
  • Када ми породице отетих и убијених безбедно на Косову и Метохији можемо да тражимо живе или убијене чланове породица, да их сахрањујемо на гробља где су им и прадедови сахрањивани.

 

Србија мора да прекине дијалог са злочинцима и наставити га са поштеним Албанцима! 

 

У Београду

12.09.2018.године

Advertisements

Оставите одговор