Редитељ Владимир Рајичића, пријатељ Трамповог потредседника и најновији кандидат за председника Србије изјавио је за “Недељник“ да је Трамп демантовао извињење

Он је навео да је Трамп због негативних реакција јавности у САД морао да повуче изјаве о Србима, будући да је извињење представљено као чин слабости према “онима који су направили геноцид у Сребреници“ и подршка “балканском кољачу Милошевићу“.

Владимир Рајчић, преко кога је урађен интервју са Доналдом Трампом, данас је поново потврдио аутентичност интервјуа и обећао да ће у наредним данима саопштити све детаље као је до њега дошло.

„Они су ми синоћ дословно рекли: Ако је у интересу Трампа да добије изборе, онда је ово измишљен интервју“, каже он.

Рајичић тврди да је са Сузан Јаворовски, потпредседником Мајком Пенсом и још неколико најважнијих људи Трампове кампање договарао интервју, и да зна како је дошло до изненадог преокрета. Рекао је и да ће ускоро све саопштити на Си Ен Ену.

„Ја сам им дао лично питања на сусрету с којег објављујете слике. И речено ми је да је сјајна идеја да се Трамп понови свој став којим се извињава Србима. Као што сте видели целог дана нико није демантовао интервју, да би касније када се појавио текст у Њузвику у којем су лажно привезане Сребреница и Трампова изјава, и после много позива, неко одлучио да се сакрије иза тог интервјуа. Ја знам и ко је највише утицао на то, али ми требају докази које ћу ускоро саопштити“, каже Рајчић.

„Уколико пажљиво пратите ова саопштења приметићете да Трамп сада жели да каже да се никада није извијнио Србима за бомбардовање, иако је то већ једном урадио. Као и да демантују наводе интервјуа, али не и да су га послали“, тврди он, преноси “Недељник“.

Из редакције Недељника наводе да су након вишемесечних напора преко Рајчића успели да добију интервју.

Они су навели да су интервју покушавали да добију од септембра, као и да су по свему судећи “ни криви ни дужни“ постали жртва кампање.

Поводом самог интервјуа, наводе да је потписан од стране Сузане Јоваровски, председнице изборног штаба Доналнда Трампа, која ће потом демантовати учешће у интервјуу.

Из редакције Недељника уз извињење наводе да ће додатно проверити све, како би покушали да сачувају углед листа.

Елем, из Трамповог изборног штаба наводе да очекују извињење и наводе да се ради о “превари“, због које је према наводима медија, Трамп стекао још више непријатеља.

Прочитајте још: ТРАМП СЕ ИЗВИНИО: Бомбардовање је било велика грешка, Срби су веома добри људи ! 

СЛАВА ХЕРОЈУ: Ово је Србин који је положио живот за Новорусију! (ФОТО)

“НИКО НИЈЕ СМЕО ПРВИ НА СРБЕ“ : Руски генерал открио разлог повлачења са КиМ

ХУТИ ЗОВУ РУСЕ У ПОМОЋ: Иранска морнарица кренула у помоћ Јемену! (ВИДЕО)

Извор: Националист

Advertisements