Пропали досовски председнички кандидат Саша Јанковић одбио је јуче да осуди скандалозни поступак америчког амбасадора Кајла Скота, који је Информер назвао олошем и тиме увредио не само наше новинаре него и више од 100.000 грађана Србије који свакодневно купују наш лист

Уместо тога, њему је засметало што смо такав сраман поступак амбасадора САД окарактерисали као испад!?!

Георгиев викао: Вучићу, педеру!
Оснивачкој скупштини присуствовао је и певач Владо Георгиев, познат по својим простачким иступима. Видно весео, злобници би рекли и припит, ни овог пута није пропустио да направи скандал, па је током гласања за функционере покрета више пута узвикивао: „Вучићу, педеру!“

На оснивачкој скупштини свог покрета „Слободни грађани Србије“ Јанковић је на наше питање: Како коментаришете испад америчког амбасадора?, избегао да осуди Скотово понашање.
– Ви већ у вашем питању постављате сугестију да је реч о испаду. Не коментаришем то данас, овде смо се окупили да оснујемо покрет и утврдили смо наше циљеве. Један од њих је и достојанствен живот грађана Србије, а о питању које сте поставили изјашњаваћу се будућих дана… – изјавио је Јанковић.

У просторијама Јанковићевог покрета у центру Београда окупили су се чланови покрета, а било је видљиво одсуство његових партнера из Демократске странке и Зорана Живковића, лидера Нове странке.

За председника покрета изабран је Јанковић, а за чланове председништва бивши уредник „Вечерњих новости“ Срђан Шкоро, НВО активисткиња Аида Ћоровић, редитељ Горан Марковић и академик Душан Теодоровић.

Извор: informer.rs

Advertisements