Црна Гора је достигла највиши ниво окупираности, незабележене у историји ових подручја – НАТО, дакле окупаторски војник, може да силује, убија, пљачка, разбија и отима, а да га притом закони „суверене“ Црне Горе не дотичу. Припадници ове злочиначке алијансе, као и сваки освајач, имају потпуни имунитет, као и у свакој колонији.

– За сопствена злодјела неће морати да буду ухапшени нити осуђени. Стидиш ли се црногорски грађанине, или боље рећи – становниче Црне Горе, што си својом пасивношћу и кукавичлуком учинио да се извањци унеређују по костима твојих славних предака? Учинио да се нека бјелосвјетска протува учини слободном да силује твоју сестру или ћерку, без икаквих посљедица? Стидите ли се, руководиоци опозиције, који сте годинама замајавали несрећни народ причом како НАТО питање није битно, како оно завађа и дијели, како је оно девета рупа на свирали, и како ће оно бити ријешено на референдуму? Осјећате ли макар зрно гриже савјести што сте варали наивни народ и својим кукавичким политикама довели му зло у кућу? – каже за „Националист“ Бошко Вукићевић из покрета „Слобода народу“ и додаје ће они наставити борбу за слободу.

– Док су слободни људи и организације свакодневно звали народ да им се придружи у пружању отпора, организовали акције и протесте, главешине опозиције су срамно ћутале, или тактизирале и дезавуисале збуњену рају. Било како било, знам ко не треба да се стиди. И знам ко ће наставити борбу за слободу, до коначног истјеривања окупатора. Живио Покрет Слобода Народу – истиче он.

НАЦИОНАЛИСТ

Advertisements