Како редакција Победе инфо ексклузивно сазнаје, група политичких активиста жуте провијенције организовали су кол центар и узнемиравали грађане Лимана телефонски, износећи им бруталне лажи и конструкције, како би их извукли на наводни протест за „одбрану зеленила“.

Фото: nsuzivo.rs
Фото: nsuzivo.rs

У питању су ветерани „грађанске опозиције“, који су стајали иза низа неуспешних перформанса, протеста и акција од маја 2012. године, када су изгубили привилегије које им је блискост прошлој власти доносила.

Како сазнајемо, група од дванаест плаћених девојака звало је два дана пре протеста грађане Лимана на фиксне телефоне и читала им унапред написане реченице о урбанистичком хаосу, како деца неће имати где да им се играју и слично, занемарујући реалне чињенице.

– Нисам политички активна, ово сам урадила на наговор другара, као „тезгу“. Плаћена сам 30 евра по дану и просто сам то професионално схватила. Пред собом сам имала папир са написаним реченицама и сценаријима за разговор, а координисао нас је и посећивао господин за кога смо, кроз разговор сазнале да је био веома близак ЛСВ-у – каже наша саговорница, која је учествовала у овом неморалном лобирању и политичком димензионирању незадовољства изманипулисаних грађана.

Она додаје да је, иако нема искуства у политици, све личило на изборни штаб и да се причало о напредњацима и Вучевићу, а да Лиман и зеленило нису ни били тема разговора „координатора“ који су их посећивали или са којима су били у контакту.

Т. Ловрековић

Извор: pobeda-info.rs

Advertisements