Опозиционар од „калибра“ из Обреновца, жути паткар и оснивач покрета „Алтернатива за Србију“ Драган Мурар, близак пријатељ тајкуна Мирослава Мишковића и опозиционе квазиелите, јавно је данас позвао на крваве сукобе у Србији!

printscreen
printscreen

Овај „алтернативац“, који у досијеу има неколико кривичних пријава, које је паковао и док је био „лидер“ извесног покрета „Одбрани и подржи“, написао је на свом твитер налогу:

– Колико год да сам био скептик сад знам да сте урадили прави посао са блокадама. Нико није уздрмао Вучића као ови протести. Зато репресија и насиље у најави. Ако падне кап крви готов је. Само стрпљиво…

printscreen

Човек који с поносом истиче своје пријатељство са главним финансијером опозиције, тајкуном Мирославом Мишковићем, против кога се и даље води кривични поступак због утаје пореза, и дели њихове заједничке фотографије по друштвеним мрежама, тако је директно позвао на хаос и насиље, као и на рушење легитимно изабраног председника државе Александра Вучића!

Што, уствари, и јесте циљ такозваних протеста због бензина које су организовали Драган Ђилас, Вук Јеремић, Саша Јанковић и Бошко Обрадовић. такође Мишковићеви подрепаши.

Сад је то ваљда свима јасно!

Извор: informer.rs

Advertisements