Џердан Шаћири од страха не сме да дође на Маракану, тврди фудбалер Црвене звезде Марко Гобељић. Црвено-бели су поражени од Ливерпула (0:4) у Лиги шампиона, а један о дуела који су обележили ту утакмицу био је између популарног Гобеље и Албанца са швајцарским пасошем. Било је ту потезања за дрес, оштрих стартова и размирица, чак и ситних провокација.

У једном тренутку током првог полувремена Шаћири је прстом запретио Гобељићу, а Звездин фудбалер открива о чему се заправо радило:

– Гледао сам да играм фудбал и што мање комуницирам са њим. Квалитетан је играч, веома брз, има ниско тежиште и није га лако чувати… У сваки дуел улазим мушки, на лопту, а тако је било и са Шаћиријем. После једног таквог старта ме је опсовао и то на српском, чак и запретио прстом. Узвратио сам му истом мером, јер никоме не остајем дужан. После тога није смео да дође на моју страну, стално је бежао у средину. Нисам изгубио ниједан дуел против њега – рекао је за Курир Марко Гобељић и додао:

– Чисто сумњам да ће он доћи у Београд за две недеље! Све је на њиховом тренеру Јиргену Клопу. Он одлучује о Шаћирију. Лично, волео бих да Шаћири дође, да доживи и осети мало атмосферу на Маракани!

Advertisements